Monday, 2 April 2012

Ok..!

AsSalam..Annyeong~ :)

IM HOME..!! wah lamanya tak balik umah..3 bulan kot~ ok.! nice to meet u home.. So, secara sahnya, abis dah sem 4,.! tinggal lagi satu sem utk atin abis diploma..sekarang ni tengah cuti sem..ape2 yg jadi selama 2 bulan ni akan diupdate dalam blog ni..hehe 

Tkde cerita yg menarik pon sebenarnya..tapi kalau nak cita menarik dr scandal2 atin tu bnyak la..hehe
Semalam, atin ngan faiz (clasmate) berchatting2 kt FB..bnyak jugak la cita yg keluar ngan dia tu..n lain tak bkan topik utama nya MR.C...Lagi2 MR.C kan..penat dah ngan dia...dah tawar hati main dengan dia ni...atin dah try brtolak ansur ngan dia tapi dia lebih bnyak sakitkan hati dr berbaik ngan atin..stakat tu je la kan kawan.! arggh geram je...mak aihh apesal pulak keluar lagu ni.! mcm tau2 je..haha (ANANG-SEPARUH JIWAKU PERGI)
 atin tak salahkan dia..atin tau dia lg sakit hati ngan atin,,but he's so childish.! dah2 no komen la pasal dia..tp seriusly i miss my old mr C so much!..(wah sttement nih).. nak sangat dapat balik mr.c yg lama, yg tak ksah psl hati2 ni..rasa mcm mr.c yg atin kenal dulu dah hilang...ok just stop talking bout him.!

Mr R pulak..? emm semakin atin kenal dia, atin rasa prasaan kanak2 atin yg sukakan dia tu dh makin hilang.. yes akhirnyeee.! haha i just like the way he's look..he's can make our heart melt.!he so nice,kind, lovely,caring..tu je la yg atin dpt ckp.. atin da anggap dia mcm abg atin..yes he can only be my brother :)
thanks coz tke care of me..u so sweet ^^

Mr A...dia dah abis dah..he's my senior.. :) nothing that i can tell bout him..just,,he's so kind n he alwys puji atin...mcm2 smpai tk trkata dgn pujian dia tu...thanks for last present that u give me..comel sgt..insyaAllah atin jage ye baik2..hehe



emm rasa macam bosan la pulak asyik cerita psl benda yg sama je..emm lps ni la ea..esok2 atin update bnda yg lebih pnting dr Mr2 yg wujud dlm hidup atin ni ye..hehe ^_^

2 comments:

  1. cntik hdiah dr MR.A...hihihi

    ReplyDelete
  2. hihi haruslah yunk..
    kira kenangan lew tu..

    ReplyDelete