Wednesday, 19 December 2012

NEW friend?

Kawan baru? 
memang la biasa kan dapat kawan baru tapi atin rsa dia ni mcm lain sikit..
ha nak stat la tu kan.. 
ok dia.!siapakah dia? 
we call him MR H ye..
atin tau dia ni lama dah. tapi baru chat n baik dgn dia sejak dia wish bufday atin..tu 1st time ktaorg tegur n chat.. so leps drpd chat yg prtama, kitaorg trus contact on fb.. 
Lps tu bila sminggu lebih contact kt fb, dia mntak no fon. ok benda tu biasa la kan..
n u also know that i bukan yg jenis senang2 je nk kasi no fon kan..
Then atin ckp kt dia, atin mmg tak kasi la kan..kalo nk mntak kt mmber dia yg jugak romate atin..
igtkan romate i yg sweet tu akn tnya atin la..tau2 Mr H da dpt pon..snang gile dia dpt. nak mrah miss sweet cannot la kan..Mr H siap msg "Tgk da dapat.!! "..emm hnya mmpu biarkan je la..
then, we truskn cntact on fb smpai skrg..jrang je on fon.. tp atin rasa dia sweet la..haha
Lps da kureng contact ngan Mr R, atin rasa Mr H blh replacekan tmpat Mr R..hehe
Mr H ni nmpak mcm snang berkongsi cerita..ok la sama dengn Mr R.. 
Semalam best..hehe dia kasi lgu ..aaa so sweet..siap ckp utk atin lg..wahh.! haha  motif nk perasan la tu kann.. apa-apa pon atin suka bila org lyan atin camtu.. biasa la bila sweet2 sikit blh la nak feeling2 kann.huhu 


#onemoretemantapimesra :D

2 comments:

  1. hahaha..kann..adelah..tp niey tk knal..tk ensem pon..hehe

    ReplyDelete